Организирано климатолечение за пациенти с псориазис

 • май 28, 2013
 • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAУважаеми колеги,

  Фондация „Псориазис“ и СБР Тузлата имат удоволствието да Ви съобщят, че записването за курсът за организирано климатолечение за пациенти с псориазис продължава до изчерпване на свободните места. Курсът ще започне на 15 юли, което е свързано с по-голяма вероятност за повече слънчеви дни.
  СБР Тузлата има подписан договор с НОИ и всички работещи пациенти с платени социални осигуровки ще могат да се лекуват на преференциални цени от 170 лв. за 10 дневен престой с включени нощувки, храна и лечебни процедури в реновираните стаи на лечебното заведение. Местата са ограничени.

  За пациенти, които не са осигурени по НОИ цената за 10-дневния курс на лечение е 400 лв.
  За деца до 16 години цената за 10 дневен курс е 200 лв, а за придружители цената за 10 дена е 400 лв.
  За да ползват специалните цени пациентите, които не се осигуряват в НОИ, трябва да посочат, че се записват за курса за организирано климатолечение на псориазис и да го докажат със съответната документция.
  Искаме да ви информираме, че псориатичният артрит е включен в списъка на заболяванията, които могат да се лекуват по пътека № 244 – Лечение и рехабилитация на болестите на опорно-двигателния апарат. Това позволява в болницата да се лекуват и пациенти, които са здравно осигурени, но не плащат осигуровки в НОИ (като пенсионерите), но по 7 дневна клиничната пътека.

  За информация и резервации:
  Ивелина Йорданова
  e-mail: tuzlata@abv.bg
  GSM: 0882 528320
  тел: 0579 7 23 48
  www.sbrtuzlata.com

  Местността е избрана поради изключителното съчетание на природни богатства с признат лечебен ефект върху тази болест. Болницата предлага възможност за провеждане на морелечение, балнеолечение (с доказано най-ефективните при псориазис сулфидни минерални води) и лечение с кал (особено подходящо за терапия на псориатичен артрит). Базата разполага със собствен плаж, калолечебница на открито и закрито, душове и бани с минерална вода.